Szolgáltatások

Social Media Managment, Tanácsadás, Gasztronómia, Grafikai anyagok

Social media management

Egy márka online jelenléte, ma már elengedhetetlen részét képezi a sikert eredményező egyenlet összetevőiben. 

Ezért fontos, hogy ne csak jelen legyünk a közösségi média oldalakon, hanem jól legyünk jelen, egy előre megalkotott stratégia alapján. 

Ebben segítek én!

  • Social media kommunikáció kialakítása:

         Oldalak és egységes arculat létrehozása

  • Facebook, Instagram és TikTok hirdetések kezelése: Hirdetések létrehozása, menedzselése, hogy ne csak organikusan érjünk el új, potenciális ügyfeleket.
  • Tiktok, Instagram és Facebook tartalomgyártás: naprakész, trendi tartalmak megalkotása a siker érdekében.
  • Influencer együttműködések: Kollaborációk kialakítása olyan influencerekkel, akik hitelesek és azonosulnak a márkáddal.
  • Fotózások szervezése: Fotózások megszervezése, lebonyolítása (fotóssal kapcsolatfelvétel, teljes fotózás menedzselése, kész anyagok rendszerezése).
  • Szöveg írása a contentekhez: Az elkészült tartalmakhoz szöveg elkészítése, mely passzol a márkához és a célközönséghez.
  • Nyereményjátékok szervezése:  Jogi és a közösségi média felületek előírásainak megfelelően.
  • Havi riport: Havi jelentések készítése és az eredmények kielemezése.
  • Cikkek és PR: a márkával kapcsolatos online cikkek megírása és közlése, kapcsolattartás a sajtóval
  • Folyamatos kapcsolattartás: Folyamatos kontakt online vagy személyesen, bármilyen kérdés vagy probléma felmerülése esetén.

Tanácsadás

 A tanácsadás során átbeszéljük a vállalkozásod céljait és alapegységeit, ami alapján megszabjuk a célközönségedet és az oldalaid stratégiáját. Elkészítjük az egységes feededet, amit a későbbiekben te is könnyedén tudsz majd szerkeszteni. Különböző alkalmazásokkal ismerkedhetsz meg, amelyek segítik majd a munkádat.

Gasztronómia

A gasztronómia különösen közel áll a szívemhez, hiszen volt lehetőségem egy turizmussal és vendéglátással foglalkozó mentorprogram social media tartalmait késztenem. Számos kiemelkedő szakemberrel ismerkedhettem meg, akiktől sokat tanultam arról, mitől lesz sikeres egy gasztronómiát bemutató kampány. Ha szeretnéd kamatoztatni te is a márkádban a tapasztalataimat, akkor keress bizalommal!

Egyéb szolgáltatások

Üzleti grafikai anyagok

Az egységes megjelenés nemcsak online, hanem offline is nagyon fontos, ezért segítek vállalkozásodhoz tartozó kreatív és egységes grafikai anyagok elkészítésében is.
\

Névjegykártya

\

Kupon

\

Bérlet

\

Árlista

\

Menülap

Kapcsolat

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat